Advertisements

Tolkien (2019)

Biografi, Dramë, Luftë |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 10 Dec, 2019
  • Filmi Tolkien tregon vitet formuese të autorit jetim J.R.R. Tolkien ndërsa gjen miqësi, dashuri dhe frymëzim artistik midis një grupi shokësh të larguar në shkollë.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *