Advertisements

Sadece Sen – Vetëm Ti(2014)

Aksion, Dramë, Romancë |
Rating: /10
https://videos.files.wordpress.com/bNrHKiAK/aglatir-7.2_hd.mp4

Movie Info

  • Release Date: 13 Dec, 2019
  • Filmi Sadece Sen tregon dashurinë pasionante mes një ish-boksieri dhe një gruaje të verbër.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *