Advertisements

Sacred Games / Lojra të shejnta – Episodi 1 (2018)

Aksion, Krim, Dramë, Thriller |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 09 Dec, 2019
  • Sartaj Singh, një oficer policie në Mumbai, merr një telefonatë anonime nga një gangster që kërcënon të hedhë në erë të gjithë qytetin. Midis standardeve të korruptuara të zbatimit të ligjit Indian fillon një betejë midis një polici që është "askushi" dhe një gangsteri të pamëshirshëm i cili e percepton (nganjëherë) veten të jetë një Zot

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *