Advertisements

Pasuri dhe varfëri / Zengin ve Yoksul – Episodi 1 / Pjesa 1 (2019)

Dramë | 120 min.
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 07 Dec, 2019
  • Në të njëjtën lagje në Stamboll, dy shtëpi të ndryshme në dy botë të ndryshme. Berringiller, I cili lufton me jetesën e tyre që është buzë greminës, dhe të afërmit e tyre të pasur janë Erdemliler. Ajsel nuk do të marr më para nga të afërmit e saj të pasur. Ajo nuk do që të veshë rrobat e vjetra në Ailenës. Ajsel gjenë dashurinë e jetës së saj, Karan, në zemër të këtij zjarri. Karan ka varrosur një të dashurin e tij dhe tani kërkon të gërmoj varrin e armikut të tij. Dy të rinjë janë duke ndërtuar një komplot dashurie për hakmarrje. Ajsel lufton mes ngrohtësisë së lidhjes farefisnore dhe ftohtësisë së zemërimit, ndërkohë që Karan ndodhet midis dy dashurive. Në një betejë ky të gjithë do të mposhten, a e arrin dashuria fundin e lumtur?

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *