Advertisements

Oteki Taraf – Ana tjetër(2017)

Dramë, Thriler |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 07 Dec, 2019
  • Çetin ndryshon qytetin për shkak të punës së tij të re duke marrë të dashurën e tij Ece me vete, por shumë shpejt ai do të shkatërrohet nga zhdukja e Ece. Ece ka lënë një video lamtumire pas. Pas një kohe të shkurtër, ai që përpiqet të mbushë mungesën e Eces me Sarën. Sara gjithashtu dëgjon zëra në të gjithë shtëpinë. Çifti gradualisht do të hyjë në një rrugë plot frikë dhe paranojë.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *