Advertisements

Good Sam (2019)

Komedi, Romancë |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 08 Dec, 2019
  • Kur një Samaritan i mirë misterioz vendos nga 100.000 dollar në dyert e disa shtëpive, gazetarja e lajmeve të qytetit të Nju Jorkut, Keit Bredli vendos që të zbulojë identitetin e vërtetë dhe motivin e “Samit të mirë”.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *