Advertisements

Eli(2019)

Horror |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 13 Dec, 2019
  • Eli, një djalë i ri, ndërkohë që po merr një trajtim mjekësor për sëmundjen e tij imunitare zbulon se shtëpia ku po jeton nuk është aq e sigurt sa mendonte. Pasi fillon të ketë mankthe gjatë natës dhe të përballet me gjëra paranormale, ai fillon të dyshojë dhe vihet në kërkim të së vërtetës.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *