Advertisements

De De Pyaar De (2019)

Komedi, Romancë |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 07 Dec, 2019
  • Një baba beqar 50 vjeç përballet me mosmiratimin nga familja dhe ish-gruaja e tij kur ai bie në dashuri me një vajzë 26-vjeçare.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *