Advertisements

Atesböcegi / Xixëllonja – Episodi 1, Pjesa 1 (2017)

Komedi, Romancë |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 07 Dec, 2019
  • Barëshi është një mashkull i suksesshëm, tërheqës por i distancuar nga dashuria. Një avokat divorcesh i cili ndjen se nuk ka mbetur asgjë në jetë që mund ta surprizoj. Asllë është një vajzë e re dhe e bukur e cila është plot jetë, inteligjente, e këndshme, por i duhet të punojë si shofere taksi-je për të ndihmuar familjen e saj. Familja dhe shoqëria e saj e ngushtë e thërrasin Xixëllonjë. Kur rrugët e Asllë dhe Barësh të kryqëzohen, jeta e tyre do ndryshoj dhe ata do të hyjnë një aventurë dashurie.

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *