Advertisements

Aşk Yeniden – Dashuri nga e para – Episodi 1, Pjesa 3 (2015, 2016)

Komedi, Romancë |
Rating: /10

Movie Info

  • Release Date: 10 Dec, 2019
  • Zejnep dhe Fatih, dy njerëz nga dy botë të ndryshme, të dy të lënduar nga dashuria, përballen me njëri-tjetrin në të njëjtin udhëtim drejt Turqisë. Gjatë fluturimit ata bëjnë një marrëveshje për martes. Fatihu dëshiron që Zejnep të hiqet si nusja e tij sepse famija e tij do ta martojë me Iremin. Zenjep, nga ana tjetër, i duhet t`i shpjegojë çdo gjë familjes së vet. Ajo pranon ofertën e Fatihut, kështu ajo mund të justifikojë fëmijën që ajo ka lindur, tek familja e saj, pikërisht në kohën e duhur. "Dashuri nga e para" tregon jetën e Fatihut dhe Zejnepit të cilët hiqen si të martuar. Vallë a do dashurohen vërtet me njëri-tjetrin gradualisht? A do kthehet kjo martesë në një histori të vërtet dashurie? Çfarë do ndodhi kur familjet të mësojnë të vërtetën që fshehin fëmijët e tyre?

Movie Story

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *